Şeful PSD, noi acuzaţii pe Facebook: Cîţu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a ţării!

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a lansat un nou atac, joi, pe pagina sa de Facebook, la adresa premierului Florin Cîţu, pe care îl acuză că vrea să vândă companiile de stat "pe nimic".

"Nu le-a ajuns cât au furat în pandemie! După împrumuturile uriaşe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut, Cîţu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a ţării! Vrea să vândă – PE NIMIC! - cele mai puternice şi mai rentabile companii de stat! Tot ce a rămas mai valoros în patrimoniul statului român, companii cu profituri de miliarde de lei! Au încercat să facă asta şi anul trecut! Nu le-a mers! Şi acum ne vom opune, cu toate forţele!", a acuzat Ciolacu, potrivit epochtimes.romania.

Liderul PSD a transmis că proiectul lui Cîţu de abrogare a legii iniţiate de PSD şi votate anul trecut, prin care timp de doi ani au fost suspendate orice tranzacţii cu activele statului, nu trebuie să treacă.

"România trebuie să acţioneze la fel ca celelalte state europene - Germania, Franţa, Polonia, Ungaria, ţări care îşi protejează companiile strategice în această perioadă de criză provocată de pandemie!", a conchis Ciolacu.

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.