Și-a pus amicul la pământ, apoi i-a furat adidaşii din picioare şi telefonul din buzunar

Un tânăr a fost jefuit de un cunoscut până şi de adidaşii din picioare. Incidentul a avut loc în august 2018, dar magistraţii Judecătoriei au ajuns la o decizie abia la sfârşitul lunii ianuarie. Cazul va fi tranşat de Curtea de Apel, care va lua în discuţie dosarul la începutul lunii viitoare.

În seara zilei de 15 august 2018, E.Ş. se afla în Tudor Vladimirescu împreună cu N.I. Cei doi s-au întâlnit în faţa căminului T17 cu Dumitru Nalbariu, pe care îl cunoşteau din vedere. După ce au consumat împreună băuturi alcoolice, N.I. a plecat. E.Ş. şi Nalbariu au mers împreună la un magazin de unde au cumpărat ţigări şi alcool, iar apoi s-au oprit în dreptul reţelei de termoficare, unde au mai băut câte o bere.

La un moment dat, Nalbariu l-a lovit pe E.Ş. cu pumnul, acesta căzând la pământ. Când acesta a încercat să se ridice, Nalbariu l-a mai lovit o dată, iar apoi i-a sustras din buzunarul pantalonilor un telefon Samsung Galaxy S3 mini, iar din picioare perechea de pantofi Adidas de culoare neagră. Apoi, i-a cerut să rămână pe loc o jumătate de oră şi a plecat.

Incidentul a fost suprins de camerele publice de luat vederi, iar Nalbariu a fost trimis în judecată pentru tâlhărie calificată. Dacă tâlhăria este pedepsită cu închisoare între 2 şi 7 ani, pentru tâlhăria calificată, condamnarea poate fi cuprinsă între 3 şi 10 ani. Instanţa a încadrat fapta la tâlhărie calificată întrucât a avut loc în timpul nopţii. Nalbariu a fost condamnat la 4 ani şi 4 luni de închisoare.

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.