(FOTO-VIDEO) Accident grav în Iaşi. Trei victime după coliziunea a două maşini UPDATE

Un accident grav a avut loc în această seară pe raza localităţii Schitu Duca (judeţul Iaşi).

Din primele informaţii, două autoturisme au intrat în coliziune, iar la victimă este încarcerată. La faţa locului s-au deplasat echipaje de la Poliţie şi Pompieri. Vom reveni cu detalii.

UPDATE - PRECIZARILE ISU IASI:

"Accident rutier produs pe Drumul Național DN24, de pe raza localității Poieni, comuna Schitu Duca, județul Iași.

În jurul orei 17.00, apel de urgență 112. Se anunță un accident rutier produs pe DN24, în localitatea Poieni, comuna Schitu Duca, între două autoturisme.

Apelantul comunică starea victimelor: "sunt 3 victime conștiente, din care una este încarcerată". Dispecerul direcționează către locul intervenției de urgență două autospeciale de intervenție cu module de descarcerare și stingere și un echipaj de prim ajutor calificat, alături de un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță Iași.

Victimele, adulți, bărbați primesc primul ajutor calificat la locul intervenției, concomitent cu descarecerarea celei de a treia victimă. Traficul a fost oprit o perioadă pe ambele sensuri de mers, până la revenirea stării de normalitate.

Victimele adulți bărbați, în vârstă de 26 și 32 ani au fost transportate la spital, iar cealaltă de 42 ani a refuzat transportul la spital."

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.