Duminica, 1 Martie 2020

Animale

Zeci de pelicani au poposit pe un lac din țara noastră

Constănțenii au putut admira un spectacol inedit pe lacul Sutghiol: zeci de pelicani. Pelicanii sosesc în România între lunile martie și mai, apoi pleacă în septembrie sau octombrie spre Delta Nilului, regiunea Golfului Persic sau coastele Asiei. În România, pelicanii trăiesc în Delta (...)

Mii de pui de focă au murit pe o coastă a Namibiei

Mii de pui de focă au murit pe o coastă a Namibiei, în Peninsula Pelican Point, o destinaţie turistică cunoscută pentru coloniile de foci şi şcoală de delfini, motivele nefiind cunoscute încă, potrivit organizaţiei Ocean Conservation Namibia (OCN), transmite Reuters. Imagini filmate cu drona de OCN au arătat peste 5.000 de (...)

Câini antrenați pentru a detecta persoanele pozitive Covid-19

Școala națională veterinară din Alfort (Franța), condusă de profesorul Dominique Grandjean, a început să antreneze cinci câini pentru a-i învăța să detecteze persoanele infectate cu noul coronavirus. Antrenamentul este similar cu cel al câinilor polițiști care pot detecta droguri sau materiale (...)

VIDEO: Reacția virală a unui cățel pus la regim de slăbit

Pao, un câine de talie mică, rasa Pomeranian, i-a dat o lecție stăpânei sale, care i-a redus brutal porția de biscuiți. Stăpâna lui Pao, Janeiza, a simulat la început ritualul obșnuit de hrană pentru micuțul câine: a desfăcut o cutie cu biscuiți, a umplut o măsură apoi a pus înapoi în cutie (...)

36 de ţestoase de Galápagos, reintroduse în habitatul lor natural

Un grup de 36 de ţestoase de Galápagos, născute şi crescute în captivitate, au fost reintroduse în habitatul lor natural de pe insula San Cristóbal, una dintre principalele insule ale arhipelagului ecuadorian. Cele 36 de exemplare de Chelonoidis chathamensis, una dintre cele 15 subspecii endemice de ţestoase de (...)

Un câine vagabond a devenit ambasador de brand pentru Hyundai

Tucson Prime este cel mai de succes patruped din Brazilia: este ambasador de brand Hyundai și urmează să apară în clipuri publicitare. A făcut totul pe coada lui. Înainte de a face parte din familia Hyundai, Tucson era un simplu câine vagabond care se perinda pe la showroom-ul Hyundai de Serra. Faptul că a prins drag de (...)

(VIDEO) Viralul zilei: o capră a mâncat actele unui polițist aflat în misiune

Un politist din SUA va avea de dat niste explicatii superiorilor dupa ce mai multe acte din masina sa au fost mancate de o capra. Totul s-a petrecut in statul american Georgia, cand un politist a coborat din masina de serviciu pentru a lasa o instiintare unui localnic.  Politistul a lasat portiera masinii deschise, iar cand s-a intors (...)

Animale

VIDEO: Pensionar făcut KO de o pisică. A stat apoi 23 de zile în spital

Un pensionar care își plimba câinele a leșinat după ce o pisică i-a căzut în cap. După ce s-a prăbușit pe trotuar, bărbatul a suferit leziuni la cap din cauza cărora a stat 23 de zile în spital. De remarcat și că trecătorii care au văzut incidentul nu s-au oprit să dea o mână de ajutor (...)

MAI vă cere să ajutați la îmbunătățirea Legii pentru Protecția Animalelor

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) îi roagă pe toți cetățenii interesați să-și exprime părerea și să vină cu idei și propuneri pentru îmbunătățirea Legii pentru Protecția Animalelor. Autoritățile promit să citească fiecare mesaj trimis pe Facebook și să țină cont de opiniile tuturor. "Dacă ai un (...)

VIDEO: Ghici cine vine la picnic. „Ni s-a spus să nu facem mișcări bruște”

Un urs a dat iama în mâncarea unei familii aflate la picnic, la marginea unei păduri din Maryland, iar reacțiile celor surprinși pe filmare sunt uluitoare. Oamenii continuă să bea, râd și chiar filmează momentul inedit.„Ni s-a spus să nu facem mișcări bruște”, a spus Kaitlyn Nesbit, în vârstă (...)

Page generated in 0.0813 seconds.