Duminica, 1 Martie 2020

Animale

Experimente crunte pe pisici. În final, felinele au fost eutanasiate

Departamentul american pentru Veterani (VA) a cheltuit milioane de dolari pe teste de laborator efectuate pe pisici în trei locații pe teritoriul Statelor Unite, inclusiv un laborator secret de la Spitalul West Los Angeles VA. O asociație de protecție a animalelor, White Coat Waste Project, a dat în judecată Departamentul, (...)

VIDEO: Zi specială dedicată câinilor din rasa alabai în Turkmenistan

Turkmenistanul va avea o zi specială dedicată câinilor din rasa alabai, adorată de preşedintele ţării, care va fi celebrată anual, în ultima duminică din aprilie, au anunţat vineri mass-media de stat din această ţară izolată din Asia Centrală. Alabai-ul, tovarăş de 4.000 de ani al nomazilor şi turmelor care (...)

Poliţia Animalelor este operaţională! Modalitățile prin care o puteți sesiza

Poliția Animalelor este operaţională şi va aplica ferm legea față de cei care maltratează sau omoară animale cu cruzime. Antonel Tănase, secretar general al Guvernului, a anunţat că Poliţia Animalelor va sancţioana dur persoanele care vor săvârşi acte de cruzime asupra animalelor. ''După cum probabil ați (...)

Baarack-oaia cu cea mai multă lână din lume: 35 de kilograme

O oaie rătăcită care a fost descoperită într-o pădure din Australia, denumită Baarack de salvatorii ei, a furnizat o cantitate de lână de 35 de kilograme - aproape jumătate din greutatea unui cangur adult - atunci când a fost tunsă pentru prima oară după o pauză de mai mulţi ani, informează Reuters. Oaia a fost (...)

Zeci de balene-pilot, eşuate în Noua Zeelandă. Eforturi mari pentru salvarea lor

Autorităţile din Noua Zeelandă au fost mobilizate luni pentru salvarea a câteva zeci de "balene-pilot" rămase blocate pe o fâşie de litoral din extremitatea nordică a Insulei de Sud, o zonă în care eşuează adesea grupuri de astfel de mamifere marine. Departamentul pentru Conservare (DOC) a precizat că cele (...)

VIDEO Ea este Lulu, cățelușa care a moștenit 5 milioane de dolari

Bill Dorris, un om de afaceri din Tennessee, SUA, și-a lăsat întreaga avere de 5 milioane de dolari pe numele cățelușei sale, Lulu, un Border Collie de opt ani, înainte de a muri, la sfârșitul anului trecut. Prietena lui Bill, pe nume Martha Burton, îi purta deja de grijă câinelui de mai mulți ani, (...)

FOTO: Câini antrenaţi la Sibiu pentru detectarea persoanelor cu SARS-CoV-2

La Centrul Chinologic al Poliţiei Române de la Sibiu vor fi antrenaţi câini pentru detectarea persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2, a anunţat ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode. Acesta a vizitat joi, la Sibiu, alături de ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, Centrul Chinologic. "În anul 2020, la nivelul (...)

VIDEO Lănțișor de aur furat de ... furnici

Dacă vă îndoiți de capacitatea furnicilor de a transporta lucruri mai grele de câteva ori decât ele, priviți materialul video de mai jos. Printr-un efort comun, furnicile reușesc să miște din loc o brățară de aur.

Animale

Două gorile, testate pozitiv pentru COVID şi plasate în carantină împreună

Două gorile de la grădina zoologică din San Diego (California) au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus şi plasate în carantină împreună, a informat luni grădina zoologică. După ce cele două primate au început să tuşească, au fost testate probe fecale, care au indicat infecţia. Potrivit responsabililor (...)

VIDEO: Ați văzut un labrador mai încăpățânat ca acesta? :)

Un câine labrador îi amuză pe cei veniți la plimbare în parc prin refuzul de a merge acasă. Cu toate insistențele stăpânului, labradorul se întinde pe trotuar și refuză să se miște. Singura dată când merge, dar numai câțiva metri, este când în zonă își face apariția alt (...)

Pisicile care au topit inimile internauților. Povestea unei mâțe vagaboande

O femeie din Canada a fost fost surprinsă să constate că o pisică vagaboandă pe care a hrănit-o de mai multe ori nu numai că a supraviețuit, dar și-a „întemeiat” și o familie. Lisianne i-a dat mâncare unei pisici care venea constant să se joace în grădina ei din Quebec. Felina s-a atașat de femeie și o (...)

Page generated in 0.036 seconds.