Duminica, 1 Martie 2020

Arte

Un misterios tablou de Van Gogh, dezvăluit la Paris

Casa de licitaţii Sotheby's a dezvăluit, miercuri, o operă a artistului olandez Vincent Van Gogh (1853-1890) care nu a mai fost expusă în ultimii 100 de ani şi care va fi scoasă la vânzare pentru prima dată pe 25 martie. Este vorba despre o pânză pictată în perioada în care Van Gogh a trăit la Paris, (...)

Premieră astăzi la Teatrul Naţional Iaşi. Piesă nerecomandată celor sub 16 ani

Teatrul Naţional va prezenta astăzi prima premieră a anului, spectacolul „Libertate la Bremen“ de Rainer Werner Fassbinder, reprezentaţie care nu este recomandată tinerilor sub 16 ani, urmând să se joace de la ora 19 la Teatru³. Spectacolul este realizat în coproducţie cu FaPt - Fabrica de Artă şi Producţie (...)

FOTO Artă din mizeria acumulată pe mașini

Un artist din Uzbek a găsit un nou mod de a-și exprima talentul. În loc de pânză el folosește mașinile, iar culorile sunt date de mizeria adunată pe acestea. Din păcate, ”operele de artă” au viață scurtă, care țin până la prima ploaie sau vizită la o spălătorie auto.

VIDEO Origami cu prosoape. Cum se pot face zeci de animale de impresionat musafirii

Dacă doriți să-i impresionați pe musafirii care vă vin acasă sau lucrați într-un hotel și doriți să vă uimiți clienții prin originalitate, urmăriți materilul video de mai jos. Fantome, iepuri, raci, ursuleti, elefanți, lebede sunt doar câteva exemple de figurine  pe care le puteți realiza cu ajutorul unui banal (...)

VIDEO Melodia ascunsă în această poză. Autori sunt păsările

Un bărbat a pus pe note muzicale pozițiile ocupate de păsări pe firele electrice. Fotografia a fost realizată într-o dimineață când Japbas Agnelli a observat că firele electrice, pline de păsări, seamănă cu un portativ muzical. El a nu a făcut decât să pună notele pe hârtie în funcție de poziția (...)

Sculpturi pun la îndoială legea gravitației!

Adevărata artă te inspiră și îți dă de gândit. De gândit asupra credințelor, prejudecăților și ideilor despre posibilul și imposibilul. Sculptura – este o metodă excelentă de a obține acest scop, pentru că aceasta permite crearea iluziilor optice, care distrug toate închipuirile noastre despre ceea ce (...)

Bărbat arestat după ce a vandalizat statuia lui David Bowie pentru a doua oară

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost arestat după ce ar fi vandalizat statuia lui David Bowie pentru a doua oară de când a fost inaugurată, în martie, în Aylesbury, Buckinghamshire, potrivit The Guardian. Primul incident a avut loc la 48 de ore de când statuia a fost dezvelită. Atunci, cineva a scris (...)

Page generated in 0.0304 seconds.