Duminica, 1 Martie 2020

Arte

Piesă în sprijinul poporului din Belarus, la Teatrul Naţional

Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi se declară a fi aproape de poporul din Belarus şi face şi un pas ferm în această direcţie: organizează în cadrul proiectului „Belarus(ia) - Lecturi la nivel mondial” evenimentul INSULTAŢI. BELARUS(IA) de Andrei Kureichik. Evenimentul va avea loc astăzi, de (...)

"Portret de femeie" de Constantin Brancusi, vandut la licitatie

Lucrarea "Portret de femeie (Baroneasa Renee Frachon)", de Constantin Brancusi, vintage gelatin silver semnat si intitulat pe verso, in penita, "Brancusi, Portrait de femme", a fost adjudecata, in Licitatia colectiei unui galerist de arta contemporana care a avut loc marti la Artmark, la pretul de 16.000 de (...)

FOTO Artă din mizeria acumulată pe mașini

Un artist din Uzbek a găsit un nou mod de a-și exprima talentul. În loc de pânză el folosește mașinile, iar culorile sunt date de mizeria adunată pe acestea. Din păcate, ”operele de artă” au viață scurtă, care țin până la prima ploaie sau vizită la o spălătorie auto.

VIDEO Origami cu prosoape. Cum se pot face zeci de animale de impresionat musafirii

Dacă doriți să-i impresionați pe musafirii care vă vin acasă sau lucrați într-un hotel și doriți să vă uimiți clienții prin originalitate, urmăriți materilul video de mai jos. Fantome, iepuri, raci, ursuleti, elefanți, lebede sunt doar câteva exemple de figurine  pe care le puteți realiza cu ajutorul unui banal (...)

Topul celor 40 cei mai inteligenţi oameni din istorie. Einstein este pe locul doi

Un grup format din cei mai inteligenţi oameni din lume a ajutat omenirea de-a lungul timpului. Inginerul din Chicago Libb Thims a realizat o listă a persoanelor care au schimbat lumea. Din listă lipsesc, însă, Charles Darwin şi Stephen Hawking. Alte persoane consideră că inteligenţa lui Shakespeare nu poate fi comparată cu cea a (...)

VIDEO Melodia ascunsă în această poză. Autori sunt păsările

Un bărbat a pus pe note muzicale pozițiile ocupate de păsări pe firele electrice. Fotografia a fost realizată într-o dimineață când Japbas Agnelli a observat că firele electrice, pline de păsări, seamănă cu un portativ muzical. El a nu a făcut decât să pună notele pe hârtie în funcție de poziția (...)

Sculpturi pun la îndoială legea gravitației!

Adevărata artă te inspiră și îți dă de gândit. De gândit asupra credințelor, prejudecăților și ideilor despre posibilul și imposibilul. Sculptura – este o metodă excelentă de a obține acest scop, pentru că aceasta permite crearea iluziilor optice, care distrug toate închipuirile noastre despre ceea ce (...)

Bărbat arestat după ce a vandalizat statuia lui David Bowie pentru a doua oară

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost arestat după ce ar fi vandalizat statuia lui David Bowie pentru a doua oară de când a fost inaugurată, în martie, în Aylesbury, Buckinghamshire, potrivit The Guardian. Primul incident a avut loc la 48 de ore de când statuia a fost dezvelită. Atunci, cineva a scris (...)

Page generated in 0.0526 seconds.