Duminica, 1 Martie 2020

BANI EUROPENI

14 milioane de lei pentru renovarea celui mai vechi muzeu de ştiinţe din ţară

De ani de zile, clădirea care adăposteşte peste 300.000 de exponate riscă să se prăbuşească. Muzeul de Istorie Naturală a fost înfiinţat în februarie 1834. După ce a ajuns în patrimoniul Primăriei, a apărut posibilitatea unei finanţări prin programul POR pe axa dedicată reabilitării patrimoniului cultural u ce (...)

Topul judeţelor după proiecte UE. Vezi cine a reuşit să atragă cei mai mulţi bani!

Deşi adesea pare a se vedea mai greu sau deloc, banii europeni vin pe tăcute înspre Moldova. Valoarea proiectelor europene implementate în zona de nord-est a ţării se apropie de pragul de 4 miliarde lei doar prin intermediul unui singur program de finanţare. Este vorba despre Programul Operaţional Regional (POR) 2014 - 2020, una (...)

Domeniul care a golit dintr-o sorbire fondurile europene alocate

Banii europeni au ajutat la apariţia unor noi podgorii în Iaşi şi la modernizarea celor deja existente. Consumul de vin a crescut anul trecut, comparativ cu 2016, de la 18 la 21,8 litri pe cap de locuitor. Procentul de creştere, 21,1 la sută, indicat de Institutul Naţional de Statistică, este cel mai mare dintre toate categoriile de (...)

FOTO: Cea mai amplă dezbatere locală despre Autostrada Unirii. 16 opinii despre A8!

Important eveniment ieri în Sala Mare a Primăriei municipiului, care s-ar putea dovedi în viitorul apropiat punctul de plecare al unui demers naţional esenţial pentru evoluţiile viitoare ale celui mai de anvergură proiect zonal.  Şefii oraşului, parlamentari din toate partidele, reprezentanţi ai autorităţilor centrale (...)

Page generated in 0.0258 seconds.