Cadoul polițiștilor ieșeni pentru două nunți și un botez: amenzi de câte 3.000 de lei

În acest weekend, polițiștii au amendat organizatorii a două nunți și un botez care au avut loc la Răducăneni și Ciurea.

La data de 17 octombrie, în jurul orei 14.45, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliţie Rurală Răducăneni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe raza comunei Ciortești ar avea loc un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, lucru care contravine noilor măsuri de protecție și distanțare socială dispuse în vederea combaterii pandemiei de COVID 19.

Polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o cununie civilă, care se desfășura în spațiu închis, cu participarea a aproximativ 45 de persoane.

Organizatorii evenimentului, doi bărbați, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 3.000 lei fiecare. 

Tot ieri, în jurul orei 20.00, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că la un restaurant din comuna Mogoșești este organizată o petrecere privată, lucru care contravine noilor măsuri de protecție și distanțare socială dispuse în vederea combaterii pandemiei de COVID 19.

Polițiștii au constatat că este vorba despre două petreceri private diferite, respectiv o nuntă și un botez, la care participau în total aproximativ 100 de persoane. 

Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 15.000 de lei.

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.