Copil de 12 ani, campion naţional la atletism, desfigurat în bătaie într-un parc

Un indident extrem de violent a avut loc pe 7 ianuarie în parcul din cartierul brăilean Hipodrom. Mai mulţi copii, printre care se număra şi campionul naţional la 80 de metri plat şi 200 de metri garduri, în vârstă de 12 ani, au fost loviţi cu o minge de un bărbat de aproximativ 30 de ani.

Când băiatul de 12 ani i-a cerut să înceteze, individul s-a năpustit asupra lui şi a început să îl lovească în neştire cu pumnii. Victima a scăpat doar după ce un trecător a strigat la agresor să înceteze, iar acesta a fugit.

În urma agresiunii, băiatul a leşinat şi a fost transportat de urgenţă la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. A suferit o fractură de piramidă nazală, iar medicii i-au cusut o tăietură cu care s-a ales în apropierea nasului.

”În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, ne-a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Poliţiştii urmează să cerceteze imaginile surprinse de camerele de supraveghere din parc pentru a-l identifica pe agresor.

Aflați amănunte de pe adevarul.ro.

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.