Cum să-ți programezi contul de Facebook să fie șters automat după ce mori

Contul de Facebook al unei persoane care a decedat poate fi păstrat după o cerere depusă de o persoană verificată. Cu toate acestea, Facebook îți oferă, de asemenea, o opțiune de a șterge automat contul Facebook după ce va fi notificat despre decesul tău.

Facebook permite memorarea profilului unei persoane decedate după ce a primit o cerere de la o persoană verificată. Un prieten sau un membru al familiei poate iniția această cerere. Mai mult, se poate face și o solicitare specială pentru contul unei persoane decedate sau inapte din punct de vedere medical. Este necesară o dovadă a decesului.

Acea persoană poate selecta Legacy Contacts pentru contul său de Facebook. Persoana de contact „moștenitoare” a contului poate face operațiuni de bază apoi, cum ar fi scrierea unei postări fixe, răspunsul la cererile de prietenie și actualizarea imaginii de profil și a fotografiei de copertă.

Cu toate acestea, nu se poate conecta la contul in memoriam, nu poate modifica alte informații și nu poate citi chat-uri cu alți prieteni. Dacă nu există un Legacy Contact atașat la un cont, nimeni nu va putea face modificări.

Acum, dacă nu vrei să-ți păstrezi contul Facebook după moartea ta, acesta se poate șterge automat după ce ai murit. Iată pașii pentru a face acest lucru:

  • Conectează-te la contul tău de Facebook
  • Dă click pe săgeată de jos din colțul din dreapta sus
  • Dă click pe Settings & Privacy din meniu. Apoi, dă click pe Settings
  • Dă click pe General, în partea stângă
  • Dă click pe Memorialization Settings
  • Dă click pe Request that your account be deleted after you pass away
  • Dă click pe Delete After Death

Acum trebuie doar să te gândești cui îi lași această responsabilitate imensă.

Aflați amănunte de pe playtech.ro.

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.