Deputat PSD de Iași: "Costel Alexe și Mihai Chirica să facă un pas în spate"!

Deputatul PSD de Iași, Marius Ostaficiuc, le cere primarului și șefului Consiliului Județean "să facă un pas în spate". El a scris pe pagina personală de Facebook că liderii locali sunt lipsiți de credibilitate și că nu au viitor politic.

Redăm postarea:

"Ca deputat al PSD Iași din Parlamentul României asist cu îngrijorare la situația gravă în care, prin liderii locali, se adâncește Iașul.

Începerea urmăririi penale a președintelui Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, și trimiterea în judecată a primarului Iașului, Mihai Chirica, sunt evenimente complet nefavorabile oricărei încercări de promovare a orașului și de impunere a intereselor ieșenilor în sferele decizionale de la București.

Atragem atenția asupra faptului că situația de facto a celor doi lideri locali îi face nefrecventabili, lipsiți de viitor politic și, cel mai grav, lipsiți de credibilitate. În secolul XXI, nimeni nu investește într-un oraș ale cărui destine se află în mâinile unor personaje ce au probleme cu legea.

Desigur, prezumția de nevinovăție rămâne valabilă. E însă vorba despre un principiu, nu despre un instrument de lucru. Atât domnul Costel Alexe, cât și domnul Mihai Chirica sunt politicieni cu experiență și înțeleg astfel de nuanțe. De dragul Iașului și al ieșenilor, le cerem să facă un pas în spate și să nu sacrifice, din orgolii personale, marile pariuri de care depinde dezvoltarea orașului. Când instanțele vor decide că sunt nevinovați, vor reveni în glorie, nu avem îndoieli. Până atunci, însă, sunt verigi slabe, elemente de vulnerabilitate și risc.

Domnule Alexe, domnule Chirica, acesta nu este un joc de-a lidership-ul Iașului! Fiți responsabili, fiți maturi, fiți lucizi! Nu condamnați Iașul la izolare și la compromiterea obiectivelor sale majore pe termen lung"!

Marius Eugen Ostaficiuc
Deputat de Iași

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.