Discuție spumoasă între liderul profesorilor din Iași și un fost ministru al Educației

Liderul de sindicat Laviniu Lăcustă, preşedintele Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi, a avut recent un schimb de replici cu fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, pe reţeaua Facebook. Liderul de sindicat ieşean îl provoacă pe fostul ministru la o dezbatere publică, însă acesta refuză pe motiv că „pentru a va castiga privilegiul de a dezbate cu mine mai aveti de invatat vreo trei vieti”.

Conversaţia dintre cei doi este una savuroasă, pornită după ce fostul ministru a publicat o serie de precizări cu privire la un proces intentat de către USLIP Iaşi (VEDEȚI AICI). Sindicatul profesorilor din Iaşi a acuzat faptul că a adus jigniri prin afirmaţia fostului minstru care ar fi afirmat că sindicatele sunt structuri „cvasi-mafiote”. Redăm mai jos schimbul de replici dintre fostul ministru şi liderul sindicatului ieşean al profesorilor.

Laviniu Lăcută: Bună ziua, domnule Funeriu!! Vă provoc la o discuţie publică despre mafie", educaţie şi orice subiect doriţi. Regula dezbaterii: o întrebare eu - o întrebare dvs. Vă ofer ocazia să mă ,,umiliţi public." Din nou!!!

Daniel Funeriu: :))) prin atacuri la adresa mea si a lui Miclea incercati sa faceti ca soricelul care, pe spatele elefantului, exclama: "tu auzi ce tropaim"? Asemenea tehnici nu tin cu mine. Multumiri pentru cei 3700 de lei.

Daniel Funeriu:  ah, si pentru a va castiga privilegiul de a dezbate cu mine mai aveti de invatat vreo trei vieti.

Laviniu Lăcustă: Vă credeam bărbat!! Sincer, răspunsul nu mă surprinde!! Numele Dinu Pescariu vă spune ceva???

Laviniu Lăcustă: Şi modest

Laviniu Lăcustă: Dacă tot vorbim de / vorbiţi de mafie, veţi răspunde la întrebările publice pe care vi le-am adresat??

Discuţia continuă apoi cu o serie de susţinători ai fostului ministru, care intră în polemici cu liderul sindicatului ieşean. La finalul discuţiei, fostul ministru al educaţiei, Daniel Funeriu, exclamă, oferind un răspuns unei susţinătoare, „mistretii care se scarpina de stejar nu se lasa dusi asa usor”.

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.