Warning: A non-numeric value encountered in /webmagnat/test.ziaruldeiasi.ro/categ.php on line 45
ZDI

 Duminica, 1 Martie 2020

EXTERN

VIDEO: Directoarea Agenției Daneze pentru Medicamente a leșinat în direct

Tanja Erichsen, directorul Agentiei Daneze pentru Medicamente, a lesinat chiar in timpul conferintei de presa in care era anuntata oprirea utilizarii vaccinului AstraZeneca in Danemarca. Oficialul danez se afla in fata camerelor de luat vederi, in transmisiune live, cand brusc i s-a facut rau si s-a prabusit la podea. In imaginile (...)

Catedrala Notre-Dame, devastată de incendiu în 2019, se va redeschide în 2024

Catedrala Notre-Dame de Paris, devastată de un incendiu în urmă cu doi ani, se va redeschide în 2024, a promis miercuri ministrul francez al culturii, Roselyne Bachelot, anunţând că apelul public lansat pentru strângerea fondurilor în scopul restaurării a dat roade, relatează AFP. Cu donaţii în valoare de (...)

Președintele OMV discută vânzarea Petrom. Care este legătura cu Rusia

Presa austriacă scrie că președintele OMV, Rainer Seele, a discutat despre vânzarea Petrom cu al doilea mare acționar al grupului austriac, fondul Mubadala din Abu Dhabi. Posibilul efect: noi întârzieri în exploatarea gazelor offshore din Marea Neagră, spre satisfacția Rusiei. OMV Petrom are concesionat, (...)

Unde se înregistrează cele mai multe infecții pe cap de locuitor din Europa

Suedia a înregistrat în ultima săptămână cele mai multe cazuri noi de Covid-19 pe cap de locuitor din Europa şi numărul pacienţilor internaţi la terapie intensivă este cel mai mare înregistrat de ţară de la începutul pandemiei. Țara scandinavă, care a ales să nu impună carantină, are o medie pe şapte (...)

Doi apropiaţi ai opozantului rus Alexei Navalnîi au dispărut din Rusia fără urmă

Doi aliaţi ai lui Alexei Navalnîi au dispărut a doua zi după deschiderea unui birou de campanie în Republica Dagestan din sudul Rusiei, potrivit unui anunţ postat pe contul de Twitter al biroului. Deschiderea discretă de duminică a biroului din capitala Makhachkala vine după o tentativă nereuşită în luna februarie, (...)

Page generated in 0.0333 seconds.