Duminica, 1 Martie 2020

Frumusețe

Cum tratezi acneea cauzată de purtarea măștii

Purtarea măștii de protecție se impune și în aer liber, iar asta înseamnă că ne vom petrece mai tot timpul cu fața acoperită, atunci când ieșim din casă. Dar cu cât o purtăm mai mult, cu atât putem fi mai în siguranță. Din păcate, încă, această măsură menită să ne protejeze de virusuri (...)

Machiaj în tendințe – sezonul de toamnă-iarnă 20/21. Accentul cade pe ochi

Revenirea voaletei, foarte populară în urmă cu un secol, este cel mai neașteptat trend al acestui sezon. Poart-o cu un machiaj nude & glowy. Când masca e un „must”, ochii pot spune multe despre machiajul tău. Smokey Eyes este cel mai fascinant mod de a-ți pune în valoare profunzimea privirii. Ochii (...)

Cum să procedați pentru a vă reuși perfect machiajul tip „smokey eyes”

Sunt multe chestii care nu-ți ies din prima. Nu poți renunța la ele, dar nici nu poți fără acestea. Iată cum faci față unei provocări în materie machiaj: „smokey eyes”. Sfaturi date de Cher Webb, makeup artist la MAC. „În realitate, ai nevoie de doar două accesorii: un burete pentru (...)

Cum să te vopsești singură acasă. Trebuie să urmezi câțiva pași simpli

Dacă ții cont de câteva sfaturi și dacă respecți anumiți pași simpli, te poți vopsi singură acasă fără să îți fie teamă că va fi un fiasco total. Primul pas pe care trebuie să îl faci înainte de a te vopsi este să determini corect nuanța naturală a părului tău. După ce ai făcut asta, poți (...)

Fascinanta și surprinzătoarea istorie a rujului roșu

Rujul, în special cel roșu, a fost pentru multe secole la rând asociat cu femeia senzuală, depășind uneori granița moralității, fiind considerată vrăjitoare, curtezană sau gheișă, alteori având chiar sânge regal, scrie tabu.ro Abia în epoca de aur a filmelor de la Hollywood, după anii ‘30, (...)

Cele mai eficiente 5 măști pentru păr cu ulei de măsline

Nu este de neglijat faptul că uleiul de măsline este folosit de mii de ani pentru îngrijirea părului. Acest lucru demonstrează, de fapt, că uleiul de măsline este unul dintre cele mai eficiente ingrediente naturale care te ajută să ai un păr sănătos și strălucitor. Deși nu există dovezi științifice care să demonstreze că (...)

Lucruri pe care trebuie să le eviți pentru a avea un zâmbet perfect

Vrei să ai un zâmbet precum cel al vedetelor tale preferate de la Hollywood, fără a încerca diferite proceduri costisitoare? Iată ce trebuie să eviți pentru a avea un zâmbet perfect. 1. Băuturile acidulate Dacă îți dorești un zâmbet perfect, atunci ar fi bine să eviți sucurile acidulate. (...)

Page generated in 0.0424 seconds.