Duminica, 1 Martie 2020

Frumusețe

Greșeli de coafură care te pot îmbătrâni și cum le poți remedia

Citește în continuare câteva greșeli care te fac să arăți cu câțiva ani mai bătrână și încearcă să ții cont de ele la următoarea vizită la salon. Părul tău este prea scurt: Dacă părul tău este sănătos și bogat nu ai de ce să îl tunzi foarte scurt și mai ales nu (...)

Ce tunsori și ce coafuri se poartă în 2021. Culorile ne vor scoate din anonimat

În fiecare sezon, marile case de modă își etalează ținutele, dar și propunerile lor în materie de machiaj și coafură și colorare, surse valoroase de inspirație pentru toată lumea. „Anul acesta este obligatoriu să ieșim mai mult în evidență. Să optăm pentru coafuri mai îndrăznețe care să ne (...)

Acneea corporală, problemă de sezon

Acneea corporală este o problemă de sezon. Aflați de ce apar coșurile în diverse zone ale corpului. COȘURI PE BRAȚE. De ce apar? „Micile umflături cu vârf alb sau roșu apărute pe brațe ar putea fi indica o afecțiune numită „keratosis pilaris” – nu acneea clasică”, arată medicul (...)

Cum să te vopsești singură acasă. Trebuie să urmezi câțiva pași simpli

Dacă ții cont de câteva sfaturi și dacă respecți anumiți pași simpli, te poți vopsi singură acasă fără să îți fie teamă că va fi un fiasco total. Primul pas pe care trebuie să îl faci înainte de a te vopsi este să determini corect nuanța naturală a părului tău. După ce ai făcut asta, poți (...)

Fascinanta și surprinzătoarea istorie a rujului roșu

Rujul, în special cel roșu, a fost pentru multe secole la rând asociat cu femeia senzuală, depășind uneori granița moralității, fiind considerată vrăjitoare, curtezană sau gheișă, alteori având chiar sânge regal, scrie tabu.ro Abia în epoca de aur a filmelor de la Hollywood, după anii ‘30, (...)

Lucruri pe care trebuie să le eviți pentru a avea un zâmbet perfect

Vrei să ai un zâmbet precum cel al vedetelor tale preferate de la Hollywood, fără a încerca diferite proceduri costisitoare? Iată ce trebuie să eviți pentru a avea un zâmbet perfect. 1. Băuturile acidulate Dacă îți dorești un zâmbet perfect, atunci ar fi bine să eviți sucurile acidulate. (...)

Page generated in 0.0255 seconds.