Duminica, 1 Martie 2020

Ghidul auto

VIDEO: Record de viteză pe șosea: 509 kilometri pe oră!. Cât costă mașina

Uitați de modele precum Bugatti sau Koenigsegg, fiindcă un alt hipercar este acum regina șoselelor și tocmai a doborât recordul de viteză pentru o mașină de serie. Super-mașina se numește Tuatara și a atins 509 kilometri pe oră! Creație a unei companii americane, SSC North America, Tuatara a atins o viteză medie de aproape (...)

Iată noul Hummer reînviat - este electric și are 1000 de cai putere! - foto, video

Doritorii își pot rezerva deja Hummer EV Edition 1, care va fi disponibil din toamna anului viitor și va costa 112.595 $. La doar o săptămână după ce Dacia lansa primul său model electric, iată că și General Motors prezintă oficial o nouă camionetă electrică, care poartă sigla legendarului vehicul ex-militar (...)

UE a interzis logo-ul Spirit of Ecstasy iluminat pentru Rolls-Royce

Spirit of Ecstasy este, fara indoiala, unul dintre cele mai celebre logo-uri auto. Emblema Rolls-Royce a fost creata de Charles Robinson Sykes, iar "doamna" imortalizata de aceasta figurina este nimeni alta decat Eleanor Velasco Thornton, asa zisa amanta a baronului John Montagu, un pionier al miscarii automobilistice. Rolls-Royce a (...)

Au început primele teste cu remorci dotate cu panouri solare

Scania vrea să dezvolte prelate pentru remorci cu panouri solare, care să alimenteze bateriile camioanelor hibrid. Testele inițiale indică economii de consum de 5-10% în țările nordice și până la 10-20% în regiuni precum sudul Spaniei. Proiectul va studia și dacă aceste remorci cu panouri solare pot introduce (...)

Amazon face mașini electrice, dar nu pentru a le vinde. La ce le folosește

Amazon se află într-o cursă permanentă de optimizare a portofoliului de servicii, dar mai ales a livrării de colete clienților. Din acest motiv, prima mașină electrică a companiei nu este o surpriză majoră. Dacă totul merge bine, până în 2022 vor exista 10.000 de mașini electrice în (...)

FOTO-Cum arată noile modele Dacia Logan şi Dacia Sandero

Dacia se află într-un an greu, dar şi memorabil, fiindcă vânzările europene au scăzut cu 40%, dar compania a anunţat şi că va lansa un model electric. Acum, Dacia lansează oficial şi noile generaţii ale modelelor Logan, Sandero şi Sandero Stepway, iar momentul este unul special. Maşinile utilizează o platformă tehnică (...)

Săptămâna SUV-urilor Citroën la Casa Auto 6-11 iulie 2020

Dedicăm săptămâna 6-11iulie celor mai intense experiențe de condus la bordul modelelor Citroën C5 Aircross SUV și C3 Aircross SUV. Te înscrii la test drive la numărul unic de contact 0232933, vii la Casa Auto în șos. Păcurari să testezi noile modele Citroën și te bucuri de experiența de a conduce unele dintre (...)

VIZIBILITATE OPTIMĂ ÎN ORICE MOMENT: OPEL ASTRA CU FARURI INTELLILUX LED® MATRIX

Pe lângă faptul că sporesc siguranța, condițiile optime de iluminare asigură mai multă plăcere de a conduce. Modelul Astra, cel mai bine vândut model compact este pionier în materie de tehnologie de iluminare inovatoare. Precise, cu funcție anti-orbire și rază mare de acțiune: farurile se adaptează automat la orice (...)

Bolile care te lasă fără permisul de conducere

În afară de apneea de somn, mai sunt şi alte boli incompatibile cu permisul de conducere.  Afecţiunile cardiovasculare grave, tulburările neurologice care afectează sistemul nervos sau bolile mintale sunt câteva dintre afecţiunile care ne lasă fără permis de conducere. Iată mai jos lista completă: Probleme cu (...)

Page generated in 0.0545 seconds.