Iată ce relaţii cordiale între şefi!

Pentru că, din ce auzim, ultimele noastre momente şi schiţe adunate de prin zona ţaigherimii rutiere din târg s-au bucurat de mare succes, am zis că merită să le colorăm olecuţă gri-ul de noiembrie băieţilor buni de acolo cu o micuţă continuare pe azi, tot despre şeful de acolo, Şoricelul Chiţ-Chiţ să-i spunem (pentru că tot zice lumea că s-a apucat de chiţcăit pe la organe). 

Ei bine, după ce vă spuneam că nu demult s-a dus în stradă şi l-a amendat pe cel mai nou şi june subordonat, pe motiv de parcare pe loc nepermis, asta după ce juniorul i-l arsese în trafic pe naşul lui, iacătă că ultimele zvonuri despre acesta spun că are pata pusă şi pe unii şefi din subordine, nu numai pe plevuşcă, ca să se dea mare şi rotund.

De-un par egzamplu, pe şeful de la şuşălile evropeneşti şi naţionale, om cu îndelungată experienţă în instituţie, care l-a concurat când a devenit şef şi despre care toţi s-au mirat cum de a pierdut în faţa unui tinerel. Ei bine, preventiv acuma cică Chir-Chiţ îl arde cum îl prinde, punându-l să facă mereu treburi umilitoare. De ce, sau cu ce scop? Uite de-aia: de sanchi... Dar asta nu-i nimic, stimaţi participanţi la trafic, pentru că, se aude, Chiţ-Chiţ îl arde chiar şi pe şeful lui din Copou, dom’ colonel Bâtlan, dacă se iveşte ocazia.

Dacă nu ştiaţi, Chir-Chiţ are intrare pe o filieră a băieţilor cu ochi albaştri la Bucale direct, într-o structură adiacentă în care a activat şi tăticuţul, iar pe filiera asta cică i-o trage lui Bâtlan oricând are ocazia. Unii zic chiar că, atunci când mai bea o bere în plus, lui Chiţ-Chiţ îi place să i se spune „dom’ gheneral”, iar după ce merge la somn cică se visează mare jupân într-un berou mare şi lat din Copou, cum treci de Rajac pe mâna stângă. Hopaa!?

Vino tată să mă vezi, cum lucrez la spaţii verzi! Of, of...

Iată şi imaginile săptămânii, astăzi, că e sâmbătă, la început de uichend, stimaţi telespectatori, fotografii cu puternic impact emoţional şi electoral.

În prima, candidatul la dipotăţie EBA, iar în a doua madam Veorica.

Vorba unui amic: din Bamboo la birtul satului, of, câte să mai facă biata fată pentru un loc în Parlament, incredibil! În a doua imagine, evident, e “Gambitul damei”...

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.