Duminica, 1 Martie 2020

Interviuri ZDI

Yahoo Groups va fi închis la jumătatea lunii decembrie, după 20 de ani de la lansare

Sistemul electronic de mesagerie Yahoo Groups va fi închis la jumătatea lunii decembrie, după 20 de ani de la lansare, a anunţat Yahoo!. El a fost lansat pentru a conecta oamenii în jurul intereselor comune. „Ne-am ajutat utilizatorii să navigheze prin noi oraşe, să păstreze legătura cu prietenii şi colegii, să capete (...)

Interviu cu Cosmina Stratan, măicuţa din controversatul film „După dealuri”

Ieşeanca Cosmina Stratan este una dintre cele două actriţe principale din filmul „După dealuri”, regizat de Cristian Mungiu, care au primit premiul pentru cele mai bune actriţe la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes. Cosmina a studiat jurnalismul şi a lucrat la revista Opinia studenţească. A lucrat apoi ca reporter (...)

Florin Lăzărescu: Am momente în care îmi dau seama că România a evoluat enorm

Interviu cu scriitorul Florin Lăzărescu, coordonator de programe al Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași (FILIT). - Mai este un pic și începe noua ediție a FILIT. Judecând acum, la rece, cum au mers inițiativele pe care le-ați introdus anul trecut? Mai bine decât mă așteptam, fiindcă nu (...)

Interviuri ZDI

Bujor Prelipcean: Mă uit mereu la clujeni și timișoreni și încep să mă înec

Interviu cu Bujor Prelipcean, unul dintre cei mai buni violoniști români, managerul Filarmonicii de Stat „Moldova” din Iași: - Am discutat acum trei ani despre stadiul Filarmonicii din Iași, când mi-ați spus că regretați mult că nu ați rămas în străinătate. Se păstrează ideea aceasta și astăzi, (...)

„În neurochirurgie vezi lucruri care te pot duce la misticism foarte ușor“

Interviu cu medicul Bogdan Iliescu, unul dintre cei mai apreciaţi tineri neurochirurgi ieşeni: - Sunteţi într-o sală plină de rezidenţi pasionaţi de neurochirurgie, cărora le este teamă să lucreze cu creierul. Care este cea mai mare greşeală pe care aţi făcut-o şi sunteţi dispus să le-o împărtăşiţi şi lor? - (...)

Page generated in 0.0674 seconds.