Duminica, 1 Martie 2020

Laboratorul de analize

Selly - o provocare pentru cei care desfid manelele

Zilele acestea s-a discutat pe larg despre decizia tânărului vlogger Selly de a-și sărbători ziua de naștere prin invitarea unui manelist cu succes la publicul acestui gen muzical. Dincolo de tabloidizarea scandalului și atacurile pe această temă la adresa vloggerului, tocmai la televiziunile care au promovat manelele ca divertisment (...)

Digitalizarea lui Chirica: 2 milioane de euro, din 6,7 miliarde disponibile

Undeva la graniţa UE, într-un oraş în care vacile încă mai pasc prin cartiere înălţate de nicăieri, frustrările birocratice ale Berlinului sunt privite cu amuzament de edilul-şef, ca fapt divers, nicidecum ca priorităţi. În acest oraş marginal, primarul crede că digitalizarea înseamnă să baţi (...)

Despre bullshit, cai verzi pe pereţi şi proiectele USR PLUS pentru Iaşi

Au trecut deja cinci luni de la alegerile locale şi nu există vreun proiect al USR PLUS care să fi fost impus pe agenda publică. Şi vorbim despre cel mai mare partid din oraş dacă ne raportăm la votul politic din decembrie, de la parlamentare. „Sunteţi obişnuiţi în ultimii 30 de ani cu bullshit, asta vreţi să vă vindem (...)

De ce emigrează medicii români?

Mulți dintre cetățenii acestei țări se întreabă de ce emigrează medicii români într-un număr atât de mare. Conform statisticilor, o treime din medicii români au emigrat, un număr mult prea mare, după supusele specialiștilor în sociologie. Pe buzele multora stă confuzia plecării acestora în (...)

Chirica, primar de oraş sărac şi echipă mică. De ce este ipocrit primarul?

Primarul Mihai Chirica, alături de preşedintele Politehnicii Iaşi, Adrian Ambrosie, şi preşedintele Comitetului Director al CSM Politehnica Iaşi, Leonid Antohi, au organizat săptămâna trecută o conferinţă de presă la Palatul Roznovanu. Tema discuţiei: cauzele divorţului dintre club şi principalul investitor, Horia (...)

Primarul Chirica le ascunde ceva ieşenilor. Are de dat mai multe explicaţii

Primarul Mihai Chirica a implementat cu succes un proiect în ultimii doi ani. Înainte de construirea de poduri peste Bahlui, edificarea de opere şi filarmonici, restaurări de monumente istorice şi ctitorirea de stadioane şi săli polivalente, primarul a devenit expert în mimarea transparenţei în comunicare. În (...)

Page generated in 0.0254 seconds.