Warning: A non-numeric value encountered in /webmagnat/test.ziaruldeiasi.ro/categ.php on line 45 ZDI

 Duminica, 1 Martie 2020

LOCAL

140 de poliţişti umblă prin Iaşi cu chitanţierele după cei fără mască

Zeci de ieşeni au fost amendaţi miercuri de către poliţişti în urma raziilor făcute în Iaşi, pentru sancţionarea celor care nu respectă măsurile de protecţie individuală.  “La activităţile desfăşurate au participat peste 140 de politişti şi poliţişti locali, şi au fost verificate 134 de societăţi (...)

Cuplu prins în lanul cu păpuşoi, la furat: aveau deja 12 saci plini

Un fermier din Bivolari a avut surpriza ca poliţiştii să-i aducă o parte din recoltă acasă. Oamenii legii i-au explicat faptul că au prins în flagrant delict doi hoţi pe terenul acestuia, care furau porumb.  “La data de 28 octombrie, poliţiştii Postului de Poliţie Bivolari au depistat în flagrant doi bărbaţi (...)

Focare la Secţia Psihiatrie Cronici Bârnova și la Primăria Ciortești

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi informează cu privire la apariţia a două focare Covid-19 în Judetul Iaşi, astfel: PRIMĂRIA COMUNEI CIORTEŞTI - 10 salariaţi Măsuri: Persoanele confirmate au fost izolate la domiciliu şi contacţii direcţi au primit decizii de carantină. S-au luat măsuri de închidere a (...)

Şofer al unei maşini din Olanda, prins cu mai multe documente auto falsificate

Poliţiştii întâlnesc documente falsificate în fiecare săptămână. Un şofer din Paşcani care a fost oprit în Podu Iloaiei de către o patrulă de la Serviciul Rutier Iaşi s-a dovedit că avea falsificate mai multe documente ale maşinii sale, aduse din Olanda.  “La data de 27 octombrie, poliţiştii (...)

Zeci de amenzi pe oră la Iaşi, pentru cei fără mască în locuri aglomerate

Sute de sancţiuni au dat poliţiştii într-o singură zi, marţi, în urma raziilor făcute prin Iaşi. Oamenii legii au dat cele mai multe amenzi celor care nu poartă măşti în zone aglomerate.  Astfel, din cele peste 220 de sancţiuni date, 218 au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală. (...)

Bărbat condamnat pentru că a agresat poliţiştii cu pietre

Un individ din comuna Focuri a fost condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat de ultraj. Nechita Moroiu (47 de ani) a fost condamnat de Judecătoria Hârlău, sentinţa nefiind însă definitivă.  El a comis faptele în data de 18 august 2020, la orele dimineţii. Atunci, se (...)

Transplant de rinichi unic la Iaşi

Intervenţie unică în cei 20 de ani de când se face transplant renal la Iaşi: un bărbat a primit un rinichi de la socrul său, care a fost de acord să îi doneze un organ sănătos, cei doi fiind compatibili deşi nu sunt rude de sânge. Bărbatul în vârstă de 40 de ani este din judeţul Iaşi, iar din 2009 (...)

Lupta electorală de la Iaşi, arbitrată "din pix" de primarul Mihai Chirica

Un exemplu concret privind dubla măsură a primarului. Cererea pentru afişe de precampanie a USR-PLUS stă la Primărie în sertar, fără răspuns, de la 1 octombrie. Cea a PNL, depusă pe 22 octombrie, a primit aprobare în câteva zile, afişele candidaţilor de aici, încadrate de poza primarului, fiind deja la (...)

Page generated in 0.0846 seconds.