Warning: A non-numeric value encountered in /webmagnat/test.ziaruldeiasi.ro/categ.php on line 45
ZDI

 Duminica, 1 Martie 2020

LOCAL

141 de cazuri noi de COVID la Iași. Județul este pe locul 7 în țară

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.064 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. La Iași au fost 141 cazuri noi, mai puține decât în București (...)

FOTO: Hoți prinși scotocind în containerele cu haine donate din Alexandru

Doi indivizi au fost surprinși de trecători scoțând hainele donate de ieșeni în containerele amplasate de Salubris. Hoții nu au părut deloc deranjați de atenționările acestora. Unul dintre hoți era ținut de celălalt cu capul în jos în container, iar cel din interior scotea prin fantă tot ce găsea. (...)

Beatrice Rancea află abia luni dacă scapă de controlul judiciar

Pronunțarea în urma contestației la controlul judiciar formulată de Beatrice Rancea a fost amânată. Judecarea se va face pe 8 martie, luni. Ea a contestat controlul judiciar, axându-se însă doar pe dispoziţiile referitoare la domiciliu. Dacă plângerea sa va fi acceptată, ea va putea părăsi locuinţa din (...)

Cazinoul din apropierea Gării Iași, devastat de un individ nervos (UPDATE)

Un individ a pătuns vineri dimineață în cazinoul de pe strada Gării din Iași, a luat un scaun și a început să spargă tot ce i-a ieșit în cale, conform unor surse. Polițiștii au fost chemați de urgență. Aceștia l-au imobilizat pe agresor. Asupra sa a fost găsit un cuțit. Nu se știe deocamdată ce (...)

17 persoane reținute în urma descinderilor la traficanții de droguri din Iași

În urma perchezițiilor care au avut loc joi în Iași la traficanții de droguri, 22 de persoane au fost duse la audieri. Dintre acestea, 17 au fost reținute pentru 24 de ore, iar două au fost puse sub control judiciar. Rețeaua aducea droguri din străinătate și le vindea în tot municipiul Iași, dar clienții principali (...)

Spectacol special de 8 martie al Ansamblului CJ Iași

De Ziua Internațională a Femeii, Ansamblul Artistic Profesionist ”Constantin Arvinte” al Consiliului Județean Iași va oferi un cadou inedit domnișoarelor și doamnelor. Ansamblul va susține un spectacol, ”Astăzi, de ziua ta”, care va avea un program special, dedicat zilei de 8 martie, cu romanțe, momente de (...)

Razie cu amenzi de 15.000 de lei la Tg.Frumos

O tânără a fost prinsă cu ţigări de contrabandă de către poliţiştii ieşeni, iar pe numele ei a fost deschis un dosar penal. Oamenii legii au verificat mai multe magazine, maşini şi persoane de pe raza localităţii Târgu Frumos.  După razia poliţiştilor au fost date 39 de amenzi în valoare de 14.835 de lei. (...)

Page generated in 0.0387 seconds.