Mama care și-a pierdut copilul pentru că nu a fost internată: Mirunica avea dreptul la viaţă

Mama care şi-a pierdut fetiţa înainte de naştere, după ce a fost refuzată să fie internată la Maternitatea ''Cuza Vodă'' din Iași, a spus în exclusivitate la Antena 3, că fetiţa ei avea dreptul de a trăi şi îi acuză pe medici că nu au intervenit la timp pentru a o salva.

''S-a greşit în momentul când s-a refuzat internarea, pur şi simplu când m-au trimis acasă. De două ori. În ambele situaţii trebuia să fiu internată şi monitorizată. Sarcina trebuia monitorizată în spital, în situaţia în care era. Poziţia cordonului prezenta risc pentru făt.

Nu am încercat şi în alte spitale. Maternitatea "Elena Doamna" este maternitate suport COVID, iar eu am fost monitorizată la Cuza Vodă. M-am temut pentru fetiţă. Am şi discutat cu soţul. El fiind plecat de acasă, îi spuneam că mă tem pentru fetiţă, că mă tem că rămân şi fără medic, fiind în ultima lună de sarcină. Am făcut plângeri şi la doamna manager să mă cheme să ne întâlnim ,dar nimic. Nu se ajungea în situaţia de faţă dacă dumnealor ne chemau şi stăteam de vorbă. Pur şi simplu stăteam de vorbă. S-a refuzat tot. Fizic mă simt bine, psihic, durerea încă este, vă daţi seama, probabil o să fie toată viaţa. În continuare, voi lupta pentru fetiţa mea.

Mirunica avea dreptul la viaţă, Mirunica trebuia să fie scoasă afară şi apoi, Dumnezeu decidea dacă trăia sau nu.

În continuare îmi voi susţine declaraţiile. Voi merge pe calea justiţiei. Justiţia dacă îşi va face treaba şi ia în considerare cazul, cred că alte mămici nu o să mai treacă prin ce am trecut eu. Eu aşa cred'', a mărturisit femeia care şi-a pierdut copilul, luni, în exclusivitate la Antena 3.

Aflați amănunte de pe antena3.ro.

VEDEȚI AICI ȘI: VIDEO: Percheziţii la maternitatea Cuza Vodă după moartea unui făt (UPDATE)

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.