Mihai Bendeac are un fetiş mai rar întâlnit în rândul bărbaţilor

Mihai Bendeac este unul dintre cele mai controversate personaje de la noi şi nu de puţine ori a stârnit hohote de râs, dar şi numeroase semne de întrebare, atunci când şi-a spus punctul de vedere. 

La 37 de ani, după mai multe relaţii eşuate, Mihai Bendeac a rămas un bărbat singur şi se pare că nu-i duce prea mult grija acestui aspect. Aşa cum vă spuneam, Bendeac are un fetiş mai rar întâlnit în rândul bărbaţilor. Dacă unii preferă sânii mari, fundul de braziliancă sau talia de viespe, Bendeac preferă picioarele.

„Si hai sa va dau exemplul suprem. Mie îmi plac picioarele. Se numeşte foot fetish. Exista foarte mulţi bărbaţi cu pasiunea asta. Ei… Noi ştim ca tipele înalte si slabe nu au, in general, o laba a piciorului prea draguta. Si mai ştim ca tipele mai plinute, cu forme voluptoase sau cele scunde, minione (mai ales brunete), stau cel mai bine la capitolul asta.

La fel, fiecare bărbat are nebunia lui.

Fiti voi! Iubiti-va si acceptati-va aşa cum sunteţi! Veţi avea maaaari surprize!

O seara buna!

PS – Si fiindcă vorbeam de foot fetish.. Bai, ca un pasionat in domeniu, va recomand ceva. NICIODATĂ pedichiura french!!! Aratati ca nişte struti!!!”, a mai scris Bendeac pe pagina sa de Facebook, la un moment dat.

Cititi materialul integral pe cancan.ro

 

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.