Duminica, 1 Martie 2020

Modă

De ce hainele vintage vor fi mereu la modă. Iată câteva motive

Moda vintage va ramane… la moda si in viitor din mai multe motive. Calitatea. Pune accent pe calitate si nu pe cantitate. Daca ai haine vintage stii ca ai materiale foarte rezistente si bune, ai si design si croieli exceptionale, facute cu multa migala. Unicitatea. Hainele vintage sunt preferate pentru ca sunt rare si se gasesc foarte (...)

Negrul revine în tendințele fashion și este mai hot ca oricând

Toată vara încercăm să evităm negrul iar toamna toată lumea abia așteaptă să îl reintroducă în garderobă. Așadar, iată câteva piese negre de care te poți bucura în această toamnă. Jacheta din piele O jachetă biker din piele este o piesă esențială pentru toamnă. Poart-o cu un (...)

Cine poate purta piese oversized și cum se echilibrează ținuta

Piesele oversized au devenit in ultimii ani din ce in ce mai populare, atat in trendurile street style, cat si pe marile podiumuri de moda. Sacouri, genti, geci, tricouri, pantaloni, orice poate fi oversized. Unul dintre cele mai mari avantaje ale pieselor oversized este, desigur, comoditatea, iar cel mai mare dezavantaj este ca, daca nu stii cum (...)

Greșeli financiare în modă. Andrea Tincu ne învață să alegem smart

Toate femeile au in garderoba macar o geanta sau o rochie pe care au luat-o la un moment dat si de atunci nu au mai purtat-o. Fiecare dintre noi avem astfel un esec financiar, atunci cand vine vorba despre moda. Poate ca ai cumparat impulsiv un produs de lux trendy, dar care s-a dovedit ca nu se potriveste cu stilul tau actual, poate ai (...)

Page generated in 0.0361 seconds.