Duminica, 1 Martie 2020

Modă

Aceste genți de mână pentru femei vor fi în trend în 2021

Anul 2021 vine cu multe propuneri de modele de genți de mâna pentru femei. Se poartă atât gențile de mici dimensiuni, cât și gențile supradimensionale, încăpătoare. În funcție de ținută, dar și de ocazie, poți alege acele modele care dau nota personală pe care o iubești! Gențile supradimensionate, (...)

Cele mai hot tendințe în materie de bijuterii pentru primăvară-vară 2021

Podiumurile de primăvară-vară 2021 au fost înțesate de noi tendințe spectaculoase, și nu numai de haine și accesorii, ci și de bijuterii. Pentru acest sezon, designerii au propus piese sparkly și colorate, adevărate must-have-uri care te vor pune în valoare atât pe tine, cât și outfit-urile (...)

Smash or Pass? Ce trend-uri rămân și care dispar complet în 2021

Maurice Munteanu ne arată care-i treaba cu trend-urile care ne-au sufocat și cât de relevante vor mai fi acestea în 2021. Măștile cool, haioase, asortate sau nu la ținută OUT! De fapt, nu le-am considerat niciodată IN. Le găsesc inutile, ridicole și, în general, nici măcar nu sunt eficiente. Mă (...)

Cine poate purta piese oversized și cum se echilibrează ținuta

Piesele oversized au devenit in ultimii ani din ce in ce mai populare, atat in trendurile street style, cat si pe marile podiumuri de moda. Sacouri, genti, geci, tricouri, pantaloni, orice poate fi oversized. Unul dintre cele mai mari avantaje ale pieselor oversized este, desigur, comoditatea, iar cel mai mare dezavantaj este ca, daca nu stii cum (...)

Greșeli financiare în modă. Andrea Tincu ne învață să alegem smart

Toate femeile au in garderoba macar o geanta sau o rochie pe care au luat-o la un moment dat si de atunci nu au mai purtat-o. Fiecare dintre noi avem astfel un esec financiar, atunci cand vine vorba despre moda. Poate ca ai cumparat impulsiv un produs de lux trendy, dar care s-a dovedit ca nu se potriveste cu stilul tau actual, poate ai (...)

Page generated in 0.0249 seconds.