Muşchii preşedintelui, subiectul zilei în social media de Ziua Culturii Naţionale: „Avem brand naţional”

Un val de glume a ţinut active paginile reţelelor de social media. Internauţii au comentat pe seama condiţiei fizice de invidiat afişată de preşedintele Klaus Iohannis, potrivit adevarul.ro

Preşedintele Klaus Iohannis s-a imunizat anti-COVID, vineri, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila. Liderul statului a impresionat prin condiţia fizică de invidiat, astfel că reţelele de socializare au fost invadate de un val de glume despre muşchii lui Iohannis. „La 60+ ani, Klaus n-are burta si are muschi. 5 milioane de romani: ma duc sa arunc toate tiramisurile din frigider!“, a comentat jurnalistul Lucian Mândruţă pe reţelele sociale. „Brand naţională”, spune o altă persoană în comentarii.

„La următoarea conferinta de presa: Domnule preşedinte, ne puteţi spune cât ridicaţi?” Boss, respect pt muşchii aia! M-am apucat sa fac flotari după ce am văzut imaginile. „Iohannis n-a vrut sa se vaccineze în decembrie, în prima etapa a campaniei, ca să mai lucreze puţin la sală.”

„În numele tuturor femeilor, vă mulţumim. La rapel, dacă se poate, vă rugăm frumos, vrem să vedem dacă faceţi şi abdomene”, a fost un alt comentariu. „Oare rapelul la vaccin nu se poate face in abdomen? Intreb pt niste prietene”

„România braţului bine făcut“ „În mod paradoxal, azi Iohannis ne-a arătat că stânga încă e puternică“, a comentat o altă persoană.

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.