Warning: A non-numeric value encountered in /webmagnat/test.ziaruldeiasi.ro/categ.php on line 45
ZDI

 Duminica, 1 Martie 2020

NATIONAL

DNA a pus sechestru de peste 3 milioane de lei pe bunurile lui Tăriceanu

DNA anunţă oficial, vineri, că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu este urmărit penal pentru luare de mită. Procurii au dispus sechestru asigurator pe bunuri imobile aparţinându-i lui Tăriceanu, în valoare de 3.204.640 lei. ”Ca urmare a îndeplinirii condiţiilor legale şi constituţionale necesare pentru (...)

Kelemen Hunor şi Viktor Orban, „învinşi” de România la Bruxelles

Comisia Europeană arată într-un răspuns oficial că nu va adopta nici o modificare legislativă cerută de inițiativa cetățenească Minority SafePack, privind întărirea drepturilor minorităților în Uniunea Europeană, care este sprijinită de Guvernul Ungariei și care a fost atacată fără succes de România la (...)

SUA: Bărbat cu un IQ sub 75, executat de autorităţile federale

Autorităţile federale americane l-au executat joi pe penultimul condamnat la moarte a cărui execuţie era programată sub administraţia preşedintelui Donald Trump, după ce Curtea Supremă, solicitată să amâne procedura pentru a-i permite deţinutului să se refacă de pe urma bolii COVID-19, a respins cererea, transmit Reuters şi (...)

Sute de mii de oameni fug din Marea Britanie din cauza pandemiei de COVID-19

Sute de mii de persoane au părăsit Marea Britanie din cauza efectelor pandemiei de COVID-19 asupra economiei, informează un studiu publicat vineri şi citat de DPA. Are loc un "exod fără precedent" al lucrătorilor născuţi în afara Marii Britanii, afirmă cercetători ai London's Economic Statistics Centre of (...)

Dosar penal şi amenzi de 40.000 lei după o logodnă între doi minori de 12 şi 15 ani

Mai multe persoane din comuna Coţofenii din Faţă, judeţul Dolj, s-au ales cu dosar penal pentru rele tratament aplicate minorului şi amenzi de 40.000 lei pentru nerespectarea prevederilor legale în contextul pandemiei de COVID-19, după ce au organizat o logodnă între doi minori de 12 şi 15 ani. Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii (...)

Nimic în Moldova: Ce proiecte de infrastructură încep sau se termină în 2021

Ministrul Cătălin Drulă anunţă care sunt proiectele de infrastructură ce vor fi finalizate în acest an şi care vor intra în execuţie. Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, a prezenat vineri, în cadrul primei sale conferinţe de presă, de la investire, proiectele de infrastructură care vor fi (...)

Cea mai frumoasă şosea din Bucegi, închisă din cauza vremii

DJ 713, cunoscut sub numele de Transbucegi, a fost închis de Poliţie din cauza vremii nefavorabile. Autorităţile spun că drumul va fi închis până când temperaturile negative se vor mai domoli. „Având în vedere condiţiile meteorologice existente în zona montană, respectiv intensificarea (...)

Page generated in 0.0373 seconds.