O asistentă a uitat să ia degetul amputat al unui bărbat transferat pentru operație la Iași

Situație halucinantă în Neamț, unde o asistentă de pe ambulanță a uitat să ia degetul amputat al unui bărbat de 54 de ani, care era transferat de la Spitalul din Roman la Iaşi, pentru a fi operat la Iași.

Bărbatul din Piatra Neamţ a ajuns la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman, luni dimineaţă, în jurul orei 8.25. Bărbatul de 54 de ani își pierduse degetul în urma unui accident de muncă.

Pacientul a fost examinat radiologic, iar între timp, medicul urgentist a solicitat transferul la Spitalul „Sfântul Spiridon” Iași, pentru Secția Chirurgie plastică. La 9.10 s-a primit avizul de transfer, iar la ora 9.50 pacientul a fost preluat de ambulanţă. Doar că pe drum și-au dat seama că au uitat degetul pacientului la Roman.

La aproximativ 10 minute după ce ambulanţa cu pacientul a plecat de la Spitalul municipal Roman, un asistent medical din Centrul de Primiri Urgenţe a sesizat că nu a fost preluat şi recipientul în care se afla degetul amputat.

"La ora 10,10, medicul urgentist a solicitat o altă ambulanţă şi la 10,30 recipientul în care era păstrat degetul a fost preluat şi transportat către spitalul din Iaşi", se mai arată în mesajul oficial al spitalului.

Aflați amănunte de pe observatornews.ro și ziarpiatraneamt.ro.

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.