Duminica, 1 Martie 2020

Opinia ta

FOTO: Groapă semnalizată cu crengi în Iași. Este la marginea unui trotuar

Un canal fără capac aflat la marginea unui trotuar, foarte aproape de o stație de autobuz din Canta, a fost semnalizat cu crengi. Prin zonă trec și părinți cu copii, trec și stăpâni cu câini. Groapa este pe "spațiul verde" care mărginește trotuarul, deci, teoretic, riscul de a cădea cineva acolo este (...)

Copilul învingător

Primul impact a pornit de la privirea sa, ochii și comportarea acestuia exprimând un amestec dintre demnitate și noblețe. Așa l-am perceput eu pe Șoimul. Elev fiind, Școala on-line poate aduce și multe provocări. De aceea, petrecerea timpului liber este importantă. Acum câteva zile am fost într-un loc cu o (...)

VIDEO: Cum se circulă pe una dintre cele mai proaste străzi din Iași

Una dintre cele mai proaste străzi din Iași este strada Islaz din zona Baza3, aflată în apropiere de Carrefour Felicia. Un cititor al Ziarului de Iași ne-a trimis pe adresa redacției filmarea de mai sus. Noroiul scrâșnește sub picioare, craterele sunt numeroase, mari, pline de apă.

Trenul de pe ruta Iași-Timișoara, din nou cu geamuri sparte de vandali

Vandalizarea este o metodă de distracție pentru unii. Frecvent, geamurile trenurilor sunt sparte cu pietre. Acest lucru s-a întâmplat din nou de curând la Iași. Unul dintre geamurile trenului de pe ruta Iași-Timișoara a fost crăpat în mijlocul iernii. O nenorocire s-ar fi putut produce dacă un călător sau (...)

VIDEO: Imagini cu iazurile și stufărișul din Podu Iloaiei, surprinse din tren

Călătoriile cu trenul pot fi monotone pe distanțe destul de lungi, prin fața ochilor trecând câmpuri aparent nesfârșite, zone pustiite, clădiri dărăpănate. Însă nu doar în zonele de munte se găsesc peisaje frumoase, ci și în județul Iași. În Podu Iloaiei sunt ferme piscicole, iar iazurile (...)

FOTO: Zeci de ieșeni la coadă la E.ON. Problema nu este nouă

La ușa noului sediu E.ON s-a format joi o coadă de zeci de persoane. Din cauza regulilor impuse de pandemie, în interior intră doar atâția clienți câți angajați sunt disponibili, restul fiind nevoiți să aștepte afară. Dar se pare că numărul celor care au probleme de rezolvat este mare și se formează periodic (...)

Opinia ta

FOTO: Se lucrează în continuare la ridicarea unui magazin Lidl cu etaj la Iași

Șantierul din zona Moara de Foc, acolo unde se ridică un magazin Lidl cu etaj, este deschis și în ianuarie. Iarna blândă și uscată a permis continuarea lucrărilor. Clădirea Compan a fost demolată în septembrie. Magazinul Lidl va fi în față, spre zona Canta și strada Moara de Foc. În spate, spre (...)

Un centru medical se va ridica în Păcurari. Ieșenii pot trimite observații

În Păcurari ar urma să se construiască o clinică medicală. Ieșenii sunt invitați să transmită observații și propuneri până pe 19 martie. Zona în care ar urma să fie ridicat centrul medical are și imobile cu patru etaje, dar și blocuri turn. Anunțul a fost amplasat pe gardul terenului împrejmuit (...)

Page generated in 0.0351 seconds.