Podcastul „Renegades: Born in the USA”, cu Bruce Springsteen şi Barack Obama, lansat la nivel global

Podcastul de opt episoade „Renegades: Born in the USA”, cu muzicianul Bruce Springsteen şi fostul preşedinte american Barack Obama, a fost lansat de Spotify la nivel global.

Conţinut original al serviciului de streaming, „Renegades: Born in the USA” cuprinde conversaţii „profunde şi revelatoare” între cei doi care sunt prieteni de peste zece ani, după cum a transmis Spotify.

Springsteen şi Obama vorbesc în show despre rasă, paternitate, căsnicie şi starea Americii. Primele două episoade sunt disponibile pe platformă începând de luni. Acest podcast este al doilea produs sub umbrela companiei Higher Ground a soţilor Barack şi Michelle Obama. Primul a fost „The Michelle Obama Podcast”, lansat vara trecută.

Barack Obama şi Bruce Springsteen s-au întâlnit prima dată în campania din 2008. „La suprafaţă, eu şi Bruce nu avem multe în comun. El este o emblemă rock and roll, eu nu sunt atât de cool”, spune Barack Obama în introducerea primului episod. „Dar, pe parcursul anilor, ce am descoperit este că împărtăşim o anumită sensibilitate - despre muncă, familie şi despre America”.

Pe lângă acordul multianual cu Spotify, compania Higher Ground a încheiat o înţelegere exclusivă cu Netflix pentru producţie de seriale, programe pentru copii şi documentare. Prima producţie lansată, documentarul „American Factory”, a fost premiată în 2019 cu Oscar.

 

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.