Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021 a fost transmis Parlamentului

Guvernul anunţă că, marţi, proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021 a fost transmis Parlamentului spre dezbatere şi aprobare.

”Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021 a fost transmis în această dimineaţă Parlamentului spre dezbatere şi aprobare”, a transmis, marţi, Executivul. 

Guvernul a aprobat, în şedinţa de luni bugetul pentru anul 2021, după primirea avizului Consiliului Legislativ. Birourile Permanente ale celor două Camere urmează să se reunească pentru a stabili calendarul dezbaterilor în comisiile parlamentare de specialitate şi data votului final în plenul comun al celor două Camere.

Conform Regulamentului şedinţelor comune ale celor două Camere, aprobarea bugetului de stat şi a bugetului asigurărilor sociale de stat se face cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor prezenţi.După aceasta, cele două proiecte urmează să fie promulgate de preşedintele Klaus Iohannis. Executivul a aprobat şi un proiect de lege pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2021.

 

 

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.