SanoPass se dezvoltă în regiunea Moldovei printr-un parteneriat cu Arcadia – Spitale și Centre Medicale (P)

SanoPass, platforma care conectează, digitalizează și integrează toate serviciile de prevenție medicală, se dezvoltăîn regiunea Moldovei și anunță un parteneriat cu Arcadia – lider în sănătate în regiunea de Nord-Est.

În prezent, rețeaua SanoPass cuprinde peste 150 de clinici medicale din regiunea Moldovei, iar toți beneficiarii au acces direct la întreaga rețea națională de peste 850 de clinici medicale.

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare: Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale.

“Parteneriatul proaspăt încheiat cu Arcadia, cea mai mare rețea privată de sănătate din regiunea de Nord-Est, reprezintă un nou pas făcut în dezvoltarea SanoPass, iar odată cu lansarea serviciului și pentru persoane fizice consider că putem contribui împreună la creșterea gradului de prevenție în rândul populației din zona Moldovei”, a declarat Andrei Vasile, CEO și co-fondator SanoPass.

SanoPass este prima platformă medicală care integrează și digitalizează toate serviciile de prevenție medicală. Astfel, ieșenii pot accesa servicii medicale de calitate în cele 6 Centre Medicale Arcadia.

SanoPassa ajuns în prezent să gestioneze serviciile medicale oferite ca beneficii de sănătate angajaților a peste 150 de companii, iar în prezent sunt disponibile toate serviciile de prevenție într-o singură aplicație: Medicină Muncii, Analize Medicale, Consultații și Investigații, Psihologie, Fizioterapie, Stomatologie și Imagistică Avansată. Prin tehnologia dezvoltată, SanoPass oferă companiilor și clinicilor din rețea soluții de optimizare și personalizare a beneficiilor medicale până la nivel de angajat, în condițiile reducerii costurilor de ambele părți.

Despre SanoPass

SanoPass este o companie lansată în 2019, care a devenit rapid cea mai mare platformă de optimizare a serviciilor medicale oferite angajaților.  Abonamentele SanoPass conțin servicii de medicina muncii, consultații, investigații și analize medicale, stomatologie, nutriție, psihologie, fizioterapie și imagistică avansată.

 

 

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.