Spitalul de Copii Iași caută un medic infecţionist, fără concurs

Spitalul de Copii „Sf. Maria” angajează în această perioadă un medic specialist în boli infecţioase în cadrul „Serviciului de prevenire a infecţiilor asociate asistenţei medicale”, fără concurs.

Angajarea se face pe o durată determinată şi se va face în două etape: selecţia dosarelor de înscriere şi proba de interviu. Pentru a se putea înscrie, medicul trebuie să aibă stagiul de rezidenţiat terminat şi să aibă diplomă de medic sau diplomă de licenţă în medicină. Rezultatul selectării dosarelor va avea menţiunea „admis” sau „respins”, urmând să li se comunice data şi ora susţinerii interviului celor care au fost declaraţi admişi.

Rezultatul final va fi publicat în maximum o zi lucrătoare de la data în care a fost susţinută proba de interviu. Conform Regulamentului privind angajările fără concurs în cadrul Spitalului de Copii, în baza Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, „contractele individuale de muncă încheiate pe perioadă determinată încetează de drept în cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă”. 

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.