Traficanții cu nume ciudate, Losangeles, McDonald’s şi Barcelona, vor să fie liberi

Traficanţii de droguri de pe Sărărie reţinuţi joi de poliţiştii antidrog vor afla astăzi dacă vor fi anchetaţi în stare de libertate.

Losangeles, McDonald’s şi Barcelona Balan au contestat măsura arestării preventive. Contestaţia va fi judecată astăzi de magistraţii Curţii de Apel. Alături de cei trei, în acelaşi dosar mai sunt arestaţi Ionuţ Hoţoi, Margareta Zarafan, Paraschiva Drumea şi Maria Costea.

Cei 7 au fost reţinuţi joi, după o descindere a procurorilor DIICOT, a poliţiştilor antidrog şi a forţelor speciale din cadrul Jandarmeriei efectuată la 13 locuinţe din Sărărie, Tătăraşi, din spatele Primărie şi din zona cunoscută sub numele de Dalas. Descinderea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar de trafic de droguri şi substanţe psihoactive în care sunt implicaţi cei reţinuţi.

Aceştia sunt acuzaţi că vindeau substanţe cu efecte psihoactive îndeosebi liceenilor, vecinii familiei Balan spunând că vedeau deseori în zonă tineri întinşi pe asfalt, drogaţi sau în sevraj. Poliţiştii spun că la percheziţie au găsit cantităţi importante de droguri, ascunse până şi în scutecele copiilor.

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.