Turneul de la Roland Garros va fi amânat o săptămână

Turneul de la Roland Garros, al doilea grand slam al anului, va fi amânat o săptămână, a declarat o sursă din rândul organizatorilor pentru L'Equipe.

French Open era programat iniţial între 23 mai şi 6 iunie. Noile date de desfăşurare vor fi 30 mai-13 iunie, potrivit sursei citate. Amânarea a fost decisă pentru le putea permite organizatorilor să primească un număr mai mare de spectatori, dacă restricţiile sanitare legate de pandemia de coronavirus vor fi relaxate. 

Ediţia 2020 a turneului de la Roland Garros a fost amânată din mai până în septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus. AFP a scris, marţi, că ministerul francez al Sporturilor discută cu organizatorii turneului de la Roland-Garros cu privire la o posibilă "amânare de câteva zile" şi cu privire la "condiţiile de primire a publicului".

"Sunt în curs discuţii cu organizatorii cu privire la proceduri, în special pentru primirea publicului", a precizat ministerul, pentru AFP, şi a adăugat: "O întârziere de câteva zile este în discuţie".

La sfârşitul lunii martie, Gille Moretton, noul preşedinte al Federaţiei Franceze de Tenis (FFT), a indicat că se lucrează la aproape toate scenariile posibile, singurele exceptate fiind cele extreme, accesul publicului la sută la sută capacitate şi anularea cometiţiei.

 

 

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.