Una din cele mai mari operațiuni de transport aerian: cea a vaccinului anti-COVID

Pfizer și BioNTech au anunțat că depun cererea de avizare la autoritățile americane competente, la FDA. Și în Europa este prevăzută o autorizare accelerată. Distribuirea vaccinurilor anti-COVID va începe luna viitoare și se anunță un potențial uriaș pentru producătorii de camere frigorifice. Cea mai mare companie din lume care produce astfel de dispozitive nu mai face față comenzilor. Cererile au explodat după anunțurile privind succesul serurilor anti-COVID, care trebuie transportate în condiții cu totul speciale.

Marile companii aeriene se pregătesc intens pentru transportul miliardelor de doze de vaccin împotriva COVID-19 care trebuie să ajungă în toată lumea. După aproape un an în care încasările au fost cu mult sub așteptări, livrarea dozelor de vaccin ar putea revigora industria aviatică.

Provocarea nu este una simplă, mai ales că cele două vaccinuri anti-COVID avansate au nevoie de condiții speciale de transport: cel de la BioNTech la - 75 de grade Celsius, iar cel produs de Moderna la - 20 de grade. Transportatorii aerieni se declară însă pregătiți pentru cea mai amplă operațiune de livrare de produse farmaceutice din istoria recentă. Și producătorii de dispozitive speciale pentru transport se preătesc pentru această operațiune de amploare.

Aflați amănunte de pe digi24.ro.

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.