Duminica, 1 Martie 2020

Utile

Vremea în Iaşi şi în lume, de azi şi pentru următoarele 14 zile

Vreţi să plecaţi în concediu şi doriţi să aflaţi ce vreme veţi avea mâine, săptămâna viitoare sau peste 14 zile? Urmăriţi secţiunea de mai jos. Tot ce trebuie să faceţi este să tastaţi numele localităţii unde vreţi să ajungeţi şi veţi afla în timp real dacă aveţi parte de soare, ploaie, furtună (...)

Cutremure recente: unde au avut loc, la ce oră și cât de puternice au fost

Dacă doriți să aflați unde au loc cutremure pe Terra în orice moment puteți accesa aplicația de mai jos. În tabel apar, în ordine cronologică, toate cutremurele care se produc pe pământ. Dacă dați click pe un cutremur din tabel aflați mai multe informații legate de adâncimea la care s-a produs seismul, (...)

CURS ŞI CONVERTOR VALUTAR

Vrei să afli cursul valutar BNR în orice moment al zilei? Ai nevoie de o conversie rapidă a valutei? Urmăreşte materialul de mai jos, unde vei găsi toate informaţiile de care ai nevoie, fiind actualizate permanent.  

AEROPORTUL IAŞI: Programul de zbor al avioanelor

Ai de facut o calatorie cu avionul astazi sau peste cateva zile sau luni? Intra in materialul de mai jos si poti urmari orele de decolare sau aterizare ale avioanelor pe Aeroportul Iasi. Daca aveti nevoie de informatii legate de zboruri peste o luna, de exemplu, dati click pe "Cauta zbor dupa data", introduceti data care va intereseaza (...)

Page generated in 0.024 seconds.