VIDEO: Draga Olteanu Matei, ultimul interviu - „E prea frumoasă viața pe pământ"

Actrița Draga Olteanu Matei a trăit, în ultimii ani, o viață liniștită, departe de scenă și de public. După o carieră de 60 de ani și nenumărate roluri celebre, actrița se retrăsese la Piatra Neamț, iar interviurile pe care le-a oferit au fost din ce în ce mai rare. Ultima sa apariție publică a avut loc în cadrul emisiunii „Rețeaua de idoli” realizată de către Irina Păcurariu.

După moartea soțului său, medicul Ion Matei, interviurile pe care Draga Olteanu le-a acordat au fost rare, iar aparițiile televizate au devenit doar o aminitire. Cu toate acestea, cu puțin timp înainte de a împlini 87 de ani, Draga Olteanu a vorbit cu nostalgie despre anii tinereții, dar și despre motivele pentru care nu ar dori să se nască a doua oară.

„Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă, deși ne dorim să mai fie ceva, e prea frumoasă viața pe pământ dacă știi să ți-o faci ca să mai fie ceva de trăit după.... Am scris în unul din caietele mele...m-am rugat lui D-zeu dacă e să ne reîncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă, sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc, din cauză că iubesc viața foarte mult. Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că ați trecut să mă vedeți", declara la acea vreme, Draga Olteanu.

„La UNITER și la alte mari festivaluri de gen se dau fotografiile celor care au dispărut... Nu se gândește nimeni că acei oameni au fost cunoscuți în rolurile pe care le-au avut, nu ca oameni în viața reală, care au imbătrânit. I-am și spus lui Caramitru, nu mă pune pe mine asta de acum, pune-o p-aia care a fost și a jucat....acela e chipul pe care îl știu și l-au iubit oamenii...”, adauga îndrăgita actriță.

SURSE: INFO - click.ro, VIDEO - YouTube TVR

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.