VIDEO Îl recunoașteți pe Iulian Bulai, deput USR, în acest video? Era din vremea când își câștiga existența în Oslo ca ”statuie vie”

Pe siteul Aftenposten, cel mai mare cotidian norvegian, este arhivat un material de acum 12 ani, în care reputatul USR de Neamț – Iulian Bulai – e surprins în plină acțiune culturală de imitat statui (Henrik Ibsen, în cazul său).
 

Interesant de remarcat, în interviurile ultimilor ani în care Bulai relata despre felul în care câștiga bani la Oslo, el a lăsat impresia că era o acțiune singulară, deci cu atât mai atractivă pentru norvegieni.

În realitate, statuile vii au o veche tradiție în capitala scandinavă, o variantă mai decentă decât cerșetoria clasică, iar Bulai făcea tadem, culmea, cu alt român care apare în filmare, Mădălin Filip, alias Indiana Jones, dar despre care nu a suflat vreodată o vorbă.

Reamintim că soția norvegiancă a lui Iulian Bulai este tot la Oslo, angajata a unei televiziuni, cei doi având, cum s-ar spune, o relație de la (mare) distanță, precizează inpolitics.ro.

Sursa: stiri-neamt.ro

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.