VIDEO Şoferul inconștient care gonea pe contrasens pe A3 a făcut accident la câteva secunde după ce a fost filmat

Şoferul inconştient care a fost filmat, zilele trecute, pe contrasens, pe autostradă între Gilău şi Turda, a făcut accident. Asociaţia Pro Infrastructura cere implicarea autorităţilor.

Bărbatul a intrat greşit pe autostradă, între Gilău şi Turda, şi a continuat să circule pe banda a doua, în ciuda faptului că de mai multe ori a fost la un pas de a face un accident cu consicinţe tragice.  Accidentul s-a petrecut la puţin timp după ce, sâmbătă, şoferul inconştient a fost filmat dintr-o maşină care circula regulamentar. Bărbatul care circula pe contrasens a intrat într-o coliziune frontală după ce a trecut de maşina care l-a filmat.

  „Ca să scape cât mai repede din această situaţie, circulă cu viteză mare! Aşa s-a întâmplat şi în recentul incident din nodul Turda, unde un cetăţean a condus câţiva kilometri pe contrasens pe A3 spre Gilău. 

Câţiva şoferi au reuşit să-l evite în ultimul moment dar în cele din urmă s-a oprit, aşa cum era de aşteptat, într-o coliziune frontală, din fericire fără consecinţe grave”, se arată pe pagina de Facebook a Asociaţiei Pro Infrastructură. 

 Poliţia Cluj a precizat că şoferului i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioada de 60 de zile. 

Mai mult, pe adevarul.ro

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.