VIDEO - Femeia din Războieni ucisă de către soţul gelos a fost înmormântată

Femeia din Războieni omorâtă sălbatic de către soţul gelos în urmă cu o săptămână a fost înmormântată ieri în cimitirul din localitate. Trupul neînsufleţit al femeii a fost condus pe ultimul drum duminică. La înmormântare au participat cei doi fii al femeii, dar şi mulţi vecini şi localnici.

Loredana Ungureanu, în vârstă de 47 de ani, a fost atacată cu cruzime de către soţul ei, Stelică Ungureanu, cu care se afla în divorţ. Ea a fost atacată de către fostul soţ cu un cuţit şi un topor pe 16 februarie, iar pe 18 femeia a murit la spital. Crima bărbatului a fost provocată de gelozie. În dimineaţa zilei de 16 februarie, Stelică Ungureanu şi-a spionat soţia când a ieşit din casă pentru a deschide magazinul familiei, cei doi locuind separat. Sub ameninţarea unui cuţit, el a obligat-o pe femeie să intre în curtea casei unde a lovit-o de mai multe ori cu un cuţit apoi cu un topor. 

Cititi si: Familie de patroni distrusă de o minciună: crimă şi sinucidere pentru 2.000 de euro?

El a fost oprit la un moment dat de către unul dintre fii săi. Apoi, criminalul s-a dus în spatele magazinului, s-a înjunghiat de mai multe ori, iar pentru a fi sigur că moare, el s-a spânzurat în mansardă. 

Cititi si: Patronul unui magazin din Războieni şi-a lovit soţia cu toporul şi apoi s-a spânzurat

Comentarii

There are 0 comments for this article

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.